Coşul tău este gol!
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Consiliere gratuita la domiciliu

Va oferim CONSULTANTA GRATUITA LA DOMICILIU si TRANSPORT GRATUIT LA ORICE COMAANDA
 

Cand ne gandim sa ne decoram casa, ne gandim la mobilier, draperii, perdele, obiecte decorative, la ceea ce ne reprezinta si transforma casa in acasa.
Insa nu trebuie sa pierdem din vedere un aspect important ce tine de designul corpurilor de iluminat.

Asa cum apelati la un specialist in design de interior, asa puteti apela la specialistii nostri pentru designul corpurilor de iluminat care sa  cadreze cu designul casei dumneavoastra.
Indiferent de camera unde ai nevoie de lumina, primul criteriu trebuie sa fie stilul general al camerei respective.

Al doilea aspect tine de utilitatea corpului de iluminat, care de obicei trebuie sa ofere lumina puternica, indestulatoare  la birou, la masa de lectura, la baie, la bucatarie,etc. Apoi este iluminatul de tip ambiental, care are o lumina mai slaba, care nu atrage atentia si care asigura fundalul camerei.Acest tip de iluminat este plasat de obicei pe pereti sau pe diferite suprafete.

Nu trebuie sa va fie teama de a folosi diferite stiluri de lumini pentru o singura camera, atata timp cat acestea sunt complementare.
Puteti alege intre:sticla, tesaturi, cristal, acrilic, metal si multe altele.

Apoi se pot lua in considerare culorile, nuantele.La fel cum alegi fiecare pictura, fiecare vas, fiecare obiect decorativ unic pentru camera, asa ar trebuie sa alegi si fiecare corp de iluminat.

Accesoriile de iluminat nu au doar o functie utilitara, ci si una estetica importanta.

Luminile bine plasate pot de asemenea face incaperea sa para mai mare sau mai inalta, de exemplu, lumina care vine de sus face plafonul sa arate mai inalt, iar camera mai spatioasa.Iluminatul fiecarui perete in lumina moale are acelasi efect, in timp ce concentrarea pe  lumina in anumite zone sau obiecte confera un cadru de intimitate.
Nu ezitati sa apelati la CONSULTANTA GRATUITA pe care v-o pune la dispozitie ONLIGHT, venind in ajutorul dumneavoastra sa faceti alegerea potrivita pentru decorarea cu succes a spatiilor de interior si exterior.
Sa va fie casa plina de... lumina!!!!!

Back to Top